Cautare

1197 de rezultate pentru "rpg iasi" (2.76 secunde)
Un incendiu a izbucnit ieri in cabina pilotilor unui avion al companiei Austrian Airlines, insa aeronava, care venea de la Viena, a reusit sa aterizeze pe aeroportul din Iasi, fara a exista victime, pasagerii si echipajul fiind debarcati, potrivit directorului aeroportului, Marian Vasile, citat de www.mediafax.ro.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Iasi, ca Traian Basescu si PD-L vor sa distruga PSD, declansand cel mai puternic atac de distrugere a PSD.
Iasi, Timis si Prahova. In Iasi, grupul nemultumitilor este condus de senatorul Mihaela Popa existand suspiciuni ca pozitiile recente ale deputatului Daniel Oajdea, contrare liniei oficiale a partidului, sunt dirijate din umbra de Popa.
Zilele trecute, la Iasi, doua femei in varsta au decis sa isi puna capat zilelor de teama ca vor muri de foame.
Fostul sef al Camerei de Comert a Regiunii Unu Nord Est (CCRUNE) Iasi Magda Tepoi a fost condamnat ieri de magistratii Tribunalului Iasi la cinci ani si jumatate de inchisoare, pentru deturnare de fonduri europene.
Puterea politica a incercat sa fure cat poate, mai putin liberalii, au incercat sa influenteze, sa determine decizii, dar ca sa se dea o decizie a ICCJ si sa nu se respecte nu am vazut", a declarat Antonescu, duminica, la Iasi.
Presedintele Traian Basescu a ajuns in Piata Unirii din Iasi, unde au loc manifestarile de Ziua Unirii, in jurul orei 10.00, el fiind puternic huiduit de multime.
Conducerile PNL si PSD vor vota, in prima jumatate a lunii februarie, alianta dintre cele doua partide, au anuntat luni Crin Antonescu si Victor Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi, de Ziua Unirii.
"Epoca lui Basescu a apus" Dupa ce a fost huiduit de mii de romani la Iasi si Galati, presedintele Traian Basescu trebuie sa inteleaga ca epoca lui a apus si ca, pe viitor, e intelept sa evite afisarile publice, pentru a se feri de eventuale gesturi disperate ale bugetarilor sau pensionarilor oropsiti, sustine sociologul Alfred Bulai, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Normal ca m-au huiduit oamenii la Iasi pe 24 Ianuarie si aveau dreptate", a mai spus El la adunarea cu ei, cu parlamentarii pdl-isti.
una care va cuprinde Iasi, Neamt, Suceava si Botosani , cu capitala la Iasi si o a doua care se va intinde pe teritoriul judetelor Bacau, Vaslui si Vrancea, cu capitala la Bacau.
In privinta locuintelor, Mihai-Razvan Ungureanu are doua astfel de proprietati, un apartament de douaa camere in Iasi si o casa in Voluntari. Apartamentul din Iasi valoreaza circa 50.000 de euro, iar casa din Voluntari are o valoare de circa 250.000 de euro.
"A avut o ascensiune fulminanta pentru conditia lui de tanar istoric anonim de la Iasi. ... "inainte de a fi secretar de stat, Mihai Razvan Ungureanu a avut, ca istoric la Iasi, o poveste, un scandal care l-a scos din anonimat.
Premierul roman Mihai Razvan Ungureanu si omologul sau moldovean, Vlad Filat, au fost primiti cu onoruri militare la Iasi, unde urmeaza sa aiba loc, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", o sedinta comuna a celor doua guverne.
PSD s-a facut frate cu PNL pentru schimbarea sistemului lui Traian Basescu Prezent, duminica, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata de PRO TV, Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, a afirmat ca PDL nu a invatat nimic din greselile facute de PSD in timpul guvernarii lui Adrian Nastase si a explicat ca PSD "s-a facut frate" cu PNL nu pentru ca au o doctrina identica, ci pentru ca doresc schimbarea sistemului lui Traian Basescu.
"Elena Udrea e un vis urat care ar fi trebuit sa dispara din politica romaneasca pentru totdeauna.Singura legatura intre dumneai si orasul Roman sunt cele patru minute pe care le petrecea trecand pe langa parc in drum catre Iasi.
- De asemenea finalizarea proiectului de implementare a cardului de sanatate si realizarea din fondurile structurale a celor trei spitale regionale la Iasi, Cluj si Craiova, ca proiecte importante in domeniul infrastructurii medicale sunt prioritati in domeniul SANATATII.
Acestia sunt, pe langa Petrom si stat, societatea Faber (prin care se deruleaza importurile de titei la Rafo) 5.000 de miliarde de lei, VGB Oil - furnizor si coproprietar al Balkan Petroleum 1.515 de miliarde de lei, Vama Iasi 1.000 de miliarde de lei, societatea Tender SA 393 de miliarde, Prospectiuni SA 216 miliarde de lei si Atlas Gip 43 de miliarde de lei.
Astfel, RAJAC Iasi a incheiat lucrarile pentru proiectul "Reabilitarea statiilor de pompare Pacurari, Aurora, Mijlociu". Valoarea totala a investitiei este de 4,2 milioane de euro, din care 75% reprezinta finantarea nerambursabila prin Ispa.
Craiova, Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov si Galati sunt vazute intr-un studiu de specialitate ca orase care pot atrage fonduri structurale UE prin crearea zonelor metropolitane. ... Bucuresti, Timisoara, Constanta si Iasi.
google-analytics.com